תירס מקסיקני על הגריל

חשבתם שהגריל שלכם טוב רק בשביל בשר? תחשבו שוב. תירס בנוסח מקסיקני אפשר להכין רק על גריל, והטעם שלו יגרום לך לשכוח מלהכין תירס בצורות אחרות. אפשר להסתפק רק בתירס עצמו, אבל אנחנו ממליצים לא לוותר על הרוטב, שהוא זה שהופך את צורת ההכנה המקסיקנית לטובה בעולם.

 

מרכיבים (ל4 מנות):

  • ארבעה קלחי תירס
  • חצי כוס מיונז
  • רבע כוס כוסברה טרייה קצוצה
  • מיץ מלימון אחד
  • אבקת צ'ילי חריף, לפי הטעם
  • רבעי לימון, להגשה

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את התירס: מניחים את התירס, ללא הקליפה, על הגריל. צולים אותו מכל הצדדים עד שהוא רך ומעט מפוחם.
  2. הרוטב: מערבבים את המיונז והכוסברה.
  3. בזמן שהתירס עדיין חם, מורחים עליו את רוטב המיונז, מוסיפים עליו מעט ממיץ הלימון ולבסוף מפזרים אבקת צ'ילי לפי הטעם.
  4. מגישים חם עם רבעי לימון בצד.
כתוב חוות דעת

Be the first to review “תירס מקסיקני על הגריל”

תודה שהקדשת מזמנך לשתף אותנו בדעתך, כתוב את התרשמותך ממאמר זה בהתאם להוראות המפורטות מטה




12345




בא לכם לפנק? עשרת המתנות המומלצות באתר



הגרילים המומלצים באתר



האביזרים המומלצים באתר