רוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי

בארגנטינה הם יודעים: אי אפשר להגיש בשר בלי שיהיה על השולחן רוטב צ'ימיצ'ורי. הרוטב הירוק-ירוק הזה מקפיץ כל בשר לרמה אחרת, נותן את האקסטרה הזה שהופך את הגריל לסעודת מלכים. Balko מביאה לכם מתכון מצוין ופשוט להכנה.

מרכיבים:

  • 2 צרורות פטרוזיליה או כוסברה
  • כף וחצי אורגנו יבש
  • 1 בצל קטן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי פלפל ירוק חריף (לא חובה, רק אם רוצים טעם פיקנטי)
  • שליש עד חצי כוס שמן זית
  • 7 שיני שום
  • שליש כוס חומץ בן יין

אופן הכנה:

  1. מכניסים את הפטרוזיליה\כוסברה למעבד המזון וקוצצים היטב.
  2. מוסיפים את הפלפל החריף, הבצל והשום וקוצצים שוב בפולסים קצרים עד שמגיעים למרקם הרצוי.
  3. מעבירים לקערה ומוסיפים את שמן הזית, החומץ ואת כל התבלינים ומערבבים היטב.
  4. טועמים ומתקנים תיבול. תהיה לכם כמות גדולה של רוטב, אפשר לשמור אותו במקרר או אפילו להקפיא עד לפעם הבאה.
כתוב חוות דעת

Be the first to review “רוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי”

תודה שהקדשת מזמנך לשתף אותנו בדעתך, כתוב את התרשמותך ממאמר זה בהתאם להוראות המפורטות מטה




12345




בא לכם לפנק? עשרת המתנות המומלצות באתר



הגרילים המומלצים באתר



האביזרים המומלצים באתר