ספר המתכונים שלכם חלק ב – על הפלנצ'ה

"באהבה גדולה אני מגישה לכם מתכון שאהוב עלי"

אין כמו לחלוק מתכונים ! אספנו עבורכם את המתכונים הטובים והאהובים עליכם הגולשים:)

מוזמנים לנסות, לחלוק, לשתף, לזלול, להגיב ולהחליף רשמים למטה בתגובות

בתאבון 🙂

ספר המתכונים שלכם חלק ב' – על הפלנצ'ה

המתכון של שני:

קבב יווני בייתי: ♨

חומרים לחמישה סועדים:
1 ק"ג בשר טחון מעורב (טלה ועגל)
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כמון
1/3 צרור נענע
1/3 צרור פטרוזיליה
5 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני קצוץ דק

אופן ההכנה פשוט:
1. מערבבים היטב את כל החומרים.

2. משהים במקרר ללילה או למשך מספר שעות.

3. יוצרים קבבים עגולים או מאורכים, מניחים על הפלנצ'ה ו….. לריב!

בתיאבון לכולם
ובהצלחה
#באהבה שני  ❤

%d7%a4%d7%9c%d7%a0%d7%aa%d7%94-%d7%a7%d7%91%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a9%d7%a0%d7%99

המתכון של מרינה:

אנחנו במשפחה מאוד אוהבים חזה עוף או פילה עוף עם סילאן, עשוי על המנגל
ניתן גם להוסיף ירקות שונים שניתן להכין על הפלנצ'ה .

המון אהבה!!!!!

%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a0%d7%94

המתכון של מיכל:

פרגיות בסגנון אסייתי
1 ק"ג פרגיות (שווארמה עוף)
למשרה:
5 שיני שום קצוצות
2 בצלים ירוקים חתוכים
גרידה מקליפת לימון אחד
מיץ מלימון אחד
2 כפות חומץ
¼ כוס דבש
¼ כוס רוטב סויה
2 כפות מים
פרגית בטריאקי – אופן ההכנה

1. מרתיחים את כל מרכיבי המשרה ומצננים.
2. יוצקים את המשרה על הפרגיות ושמים במקרר ל-2-3 שעות.
3. מחממים את הגריל עם הפלנצ'ה וצולים את הפרגיות

%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%9c

המתכון של טאניה:

דג סלמון על הפלנצ'ה עם לימונים, כוסברה, מלח גס, שום כתוש, פפריקה, פלפל שחור ושמן זית!! יהיה טעים 🙂

%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%98%d7%a0%d7%99%d7%94

המתכון של דסי:

  1. קולפים תפוחים וחותכים לפרוסות עבות.
    2. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים תפוחים ומשחימים אותם. מוסיפים את הסוכר ומקרמלים עד קבלת צבע חום-זהוב.
    3. מוסיפים קלבדוס ומדליקים עד לזיגוג התפוחים. בסוף מוסיפים טרגון.
    4. חותכים כבד האווז ל 4 פרוסות. מחממים מחבת, מוסיפים לכבד האווז מלח ופלפל ומטגנים 1-2 דקות בכל צד עד קבלת צבע חום ומרקם רך וקרמי בפנים.
    5. בצלחת מסדרים במרכז את התפוחים, מעל כבד אווז ומסביב את רוטב הקלבדוס

המתכון של חגית

סטייק טוב ועסיסי שהושרה כמה שעות בציר של יין אדום ,צילי מתוק ותבלינים על הפלנצ'ה

המתכון של מאור:

פרגיות בעשבי תיבול, סילאן ולימון, עם תוספת קטנה של בטטה מתובלת חריף ושומר במלח ושמן זית 🙂 יאמיייי

שיפודי פרגיות במטבל של תמרים וסויה

המתכון של הדס:

אנטיפסטי ירוק על האש- חותכים זוקיני לטבעות וראש ברוקולי לפרחים. מזלפים שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס. שמים על הפלנצ'ה ויש נשנוש סופר בריא וטעים!

%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%a1

 

 

 

כתוב חוות דעת

Be the first to review “ספר המתכונים שלכם חלק ב – על הפלנצ'ה”

תודה שהקדשת מזמנך לשתף אותנו בדעתך, כתוב את התרשמותך ממאמר זה בהתאם להוראות המפורטות מטה




12345




בא לכם לפנק? עשרת המתנות המומלצות באתר



הגרילים המומלצים באתר



האביזרים המומלצים באתר