טכנולוגיית אינפרה אדום – Crossray בגרילי גז Grand Hall

טכנולוגיית  Crossray Infrared Burners® (קרניים צולבות)

מערכת המבערים בעלי הקרניים הצולבות של Grand Hall המוגנת על ידי פטנט, משנה את אופן צליית הבשר שלנו. בשיטה מהפכנית זו ישנם שניים או ארבעה מבערי אינפרה אדום אנכיים המאפשרים משטח צלייה אחיד. החום שמגיע ממבערי האינפרה אדום חודר למזון ואוטם בתוכו את הלחות. הבישול נעשה באותה עוצמה כמו צלייה על גחלי פחם ועם כל הנוחות של גז- וללא התלקחויות והשחרת המזון.
Crossray היא דרך צלייה טובה יותר, מהירה יותר וחסכונית יותר באנרגיה.

כיצד זה עובד?

המבערים ממוקמים בצידי חלקו הפנימי של הגריל.
מבערים אלו מפזרים את החום בזווית אשר נותנת חום לרוחב כל שטח הצלייה בגריל

חום אחיד:

בגרילי גז מסורתיים יש נקודות חמות ונקודות שבהן פיזור החום הוא פחות טוב משום שמבערי הגז יושבים מתחת לרשתות הגריל.
בעזרת טכנולוגית ה Crossray® – ובעזרת מיקום המבערים בגריל נוצר פיזור חום אחיד בגריל שנותן חווית בישול מקצועית ומושלמת. זוהי הסיבה שבגללה ה Crossray® – מפזר את החום בצורה אחידה בגריל ובכך מונע נקודות "קרות" במשטחי הצליה בגריל.

שימוש יעיל בגז וגריל חם יותר מגריל רגיל:

בגרילי גז מסורתיים מבערי הגז צורכים כמות גדולה של חמצן על מנת לבצע בעירה של הגז.
ישנם חורים קטנים במבערים שמכניסים את החמצן לתוך הגריל.
ככל שנכנס יותר חמצן למבער כך הוא קר יותר ועל מנת לחמם את הגריל הוא צורך כמות גדולה יותר של גז.
לעומת זאת בCrossray® – אין חורים פתוחים במבער ולכן תושבת המבער חמה יותר והחום שהמבערים יוצרים עובר ישירות לשטח הגריל בצריכה מועטת של חמצן וגז.
תושבת המבער כמעט ולא מכניסה אליה חמצן ובכך בעירת הגז היא יעילה ביותר.
בגלל כניסת החמצן המועטת לתושבת המבער בגרילי ה Crossray® –  כמעט ואין "בריחה" של חום בגריל.
עובדה זו גורמת לכך שהגריל חם יותר מכל גריל אחר.
אנו חישבנו כי טכנולוגית ה Crossray® – שלנו צורכת כ-40% פחות גז מגריל מסורתי.
אנו יודעים כי רוב הצרכנים אוהבים גריל חם מאוד ולכן הגדלנו את זרימת הגז למבערים ובכך אנו יוצרים גריל חם במיוחד!

מעט מאוד בעירות פנימיות בגריל:

בגריל מסורתי המבערים ממוקמים מתחת למשטחי הצליה, עובדה זו גורמת לכך שבכל טיפטוף של שומן על המבער או לידו נוצרת בעירה בגריל.
כאשר השומן בוער הוא יכול לגרום לשריפה של הבשר ולעשן סמיך בגריל.
מכיוון שמבערי ה Crossray® – ממוקמים בתושבת המבער בצידי הגריל השומן מעולם לא מטפטף על המבערים ולכן יש מעט מאוד בעירות בגריל.
כמובן שגם כמות העשן בגריל קטנה באופן משמעותי.

פטנטים רשומים-גרנד הל

לגרנד הל יש פטנטים רשומים על טכנולוגית הקרוסריי ועל תושבות המבערים:
Firebox. Patents include:
• US Patent No.: 7475632
• Europe Patent Pending
• Australia Patent No.: 2006100635
• Germany Patent No.: 202006012212.5
• France Patent No.: 0607231
• UK Patent No.: GB2440714
• China Patent No.: 960361

השף ניל פרי אימץ את מוצרי ה Crossray® של גרנד הל

אחד השפים הידועים והמוערכים באוסטרליה-ניל פרי עבד ביחד עם חברת גרנד הול ליצירת ה-T גריל וה-DS גריל.
לאחר שימוש ראשוני בטכנולוגית ה Crossray® – אמר פרי: "זה מדהים כמה שפיזור החום אחיד בכל הגריל, זו חוויה להשתמש במוצרים הללו".

לסיכום:

 Crossray® Infrared Burnersנקודות מרכזיות

  • טכנולוגיית אינפרא אדום עוצמתית הדומה לבישול על פחמים לוהטות שמאפשר בישול מהיר יותר בטמפרטורה גבוהה 
  • חום אחיד בכל משטח הצלייה
  • שימוש יעיל בגז וגריל חם יותר – חיסכון אנרגטי של 40%
  • פחות בעירות בגריל – ללא התלקחויות פתאומיות המשחירות את המזון.
  • פטנט רשום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.